svetluska13
reklama
Výborný obed nielen na zelený piatok
Ingrediencie
1 | hrnček | cestoviny |
2 | kusov | vajce |
1 | zväzok | medvedí cesnak |
1 | polievková lyžica | ghee maslo |
3 | polievkové lyžice | Eidam |
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Zlejeme vodu.
Ghee maslo rozpustíme v panvici, pridáme uvarené cestoviny a vajíčka vymiešané so soľou a čiernym korením.
Po minúte pridáme nadrobno nasekaný medvedí cesnak, miešame pokým vajíčka nestuhnú podľa našej chuti.
Preložíme na tanier a posypeme nastrúhaným syrom.
Dobrú chuť :)
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.