reklama

Upratovacie služby

Erkočka , 03. 06. 2021 - 15:09

reklama

Mám jednoduchú otázku, využíva z Vás niekto upratovacie služby v domácnosti? Pýtam sa pre to, lebo v posledných mesiacoch mám bolesti ramenných kĺbov (som pod lekárskym dozorom) a pri väčšom upratovaní mám zaťažené svalstvo a o to rýchlejšie musím k ortopédovi na injekcie. Manžel mi navrhol, aby som vyhľadala upratovacie služby a pravidelne k nám budú chodiť upratovať. ALE! ja si to neviem predstaviť, že cudzí ľudia mi budú chodiť po dome a upratovať Hambím sa


reklama


reklama

dan-cula, Št, 03. 06. 2021 - 20:20

Ja nevyuživam ale viem o  dvoch domácnostiach u nás kde chodí "upratovačka" už roky-rokúce či je to firma neviem.Skôr by som povedala,že dávajú zarobiť nejakej známej..Ono pred pár rokmi som aj ja fungovala ako upratovačka v domácnosti..kamarátka v ťažkej chorobe +manžel a 2psy-chodila som najprv len tak potom ona nástojila či by som chodila pravidelne,že majú z čoho zaplatiť tak som tam chodila 1x do týždňa.mala som kľuče od domu a nikto neriešil čo je v kupelni,WC-ku,spálni..výbornou pomocou mi bol parný čistič takže to šlo rýchlo s minimom chémie,nemali koberce,závesy...Potom ked zomrela už som nechcela chodiť vdovcovi aby som sa nedostala do klebiet ked by som dávala periny na balkon.Ale klúče mi doteraz nechal lebo ked ide na služobku mám na starosti psy.

Možno aj ty by si našla niekoho komu sa euro zíde a ty budeš spokojná..

 

Erkočka, Pi, 04. 06. 2021 - 16:52

Ďakujem za reakciu. Budem musieť sa nejak na to nastaviť. Nie som rozkazovačný typ, tak o to bude pre mňa ťažšie. Najradšej robím samostatne, lebo ako urobím, tak mám. Tým, že si robila u kamarátky tak to určite bolo iné ako je moja situácie, keď si mám vybrať. Ešte raz vďaka, že si sa podelila o vlastnú skúsenosť.

 

eva m, St, 16. 06. 2021 - 14:16

Využívam už dlhé roky. Chodí k nám Zuzka, skvelá žienka, môžem sa na ňu v mnohom spoľahnúť. Pre mňa obrovská pomoc.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama