reklama

Pre koho sa obliekame?

Kamila , 07. 06. 2021 - 15:45

reklama

Na jar si zvyknem spraviť radosť a voľačo kúpiť na leto, aby som doplnila svoj šatník. Modrých tričiek a letných nohavíc nemám nikdy dosť ...Hambím sa Aby som sa uprostred leta zdohadala, že aj tak chodím stále v tom istom, v duši najmilšej kombináciii. A v septembri sa zobudím, že leto tak rýchlo prešlo, ani nebolo, kde čo nosiť ... Viem u mňa je to iné, sedím doma na zadku, česť výnimkám. Ak by som dennodenne chodila do práce, asi by som sa na to všetko pozerala inak.

Nedávno som na FB čítala niečo v štýle, že chlapi si naivne myslia, že sa obliekame kvôli nim. Vraj ani náhodou. Rozhodujúcim faktorom, je vraj naše hormonálne rozpoloženie, to či máme alebo nemáme oholené nohy .... a neviem čo všetko. A ešte dva dôvody za mňa, buď aby sme sa cítili krásne, alebo pohodlne, občas to ide dokopy? Keď tak hľadím na dámy na vysokých opätkoch v puzdrových šatkách, alebo kostímčeku... Možno sa v tom cítia pohodlne? Majú môj obdiv. Za seba si to neviem predstaviť. Hambím saU mňa dominujú pohodlné nohavice, v zime rifle v lete viskózové, dole rozšírené nohavice..., tričko, blúzka .... a dlhé svetre ...

Raz som tvrdila, že som ochotná schudnúť, aby som si mohla kúpiť nádherné letné šaty, dlhé skoro po zem, tak krásne "rozevláte" Už na mňa číhajú z reklám kade tade, len stále mi to príde ako činske obchody, teda z ďaleka. No dobre mali by sme byť ekologické, kombinovať z toho čo máme v skrini ... , ale také nemám. A schudnúť som schudla, celkom tomu nerozumiem ako, ale mala by som si spraviť radosť. Aj farbami. Už je to lepšie, už viem celkom nakombinovať modrú , bordovú a tmavozelenú ...., aby som sa v tom oblečení cítila dobre - pohodlne a krásne. To druhé je celkom výzva. Najvyšši čas začať smerovať k etno žene. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

Dievčatá, ako vnímate vy, celý ten náš "cirkus", okolo obliekania? Pre koho sa vlastne obliekame? Aké základné parametre musí splniť váš outfit. K akému štýlu sa prikláňate - elegantnému, pohodlnému, princeznovskému, rokovému, etno ... či podľa nálady, mixujete, čo vás práve osvieti?

 


reklama


reklama

balalajka, Ut, 08. 06. 2021 - 07:24

Šatník dopĺňam priebežne. A priebežne aj vyhadzujem. Ale je pravda, že ak si niečo kúpim a neoblečiem HNEĎ, tak to najskôr potom ani nenosím. Alebo nosím nejak zriedka.

Došla som konečne na to, že mám hrubé lýtka a pomôžu tomu dlhé sukne. Pás a hornú časť tela mám relatívne štíhlu, stehná tak priměřeně, tak to celé presúvam do vrchnej časti, kde si dovolím byť vypasovaná. Štekle by som aj nosila celý deň, ale mám veľmi širokú nohu a najnovšie po zime som zistila, že som nabrala malíčkom posteľ a asik to fakt bola zlomenina a zle to zrástlo (mám problém s botami, lebo divne vyhnutý prst).

Šatník by som charakterizovala ako pohodlný a sexi. Nemajú tam miesto legíny na denné nosenie, ale slim rifle áno, rovnako ako bootcat - rozšírené, či nohavice cigaretového strihu a aj a la Marlen. Blúzok mám viac ako košiel, tričká vypasované, opaskov mnoho. Šaty, šaty a ešte raz šaty - úzke, rozviate, zavinovacie, s holým chrbtom. Dĺžka midi a dlhá. Rovnako sukne.

Štýl? Všehochuť. Rozhodne však nie princezná a ani etno. Proste to nie som ja. To ostatné môže byť.

Ale uvažujem pre koho sa obliekam. Chcem sa páčiť - sebe, mužovi, iným mužom, dokonca aj iným ženám Úsmev.

Kamila, Ut, 08. 06. 2021 - 09:34

Tak ty máš ozaj všehochuť a tých šiat a sukní, paráda. TlieskamÁnoTlieskamU mňa je ich ako šafránu.

balalajka, Ut, 08. 06. 2021 - 10:03

No áno - šatník mám dosť veľký. Pohoda

Podľa mňa aj ten evergreen mohli napísať Váľam sa od smiechu po podlahe - že 70 sukien mala Váľam sa od smiechu po podlahe

eva m, St, 16. 06. 2021 - 14:14

Obliekam sa tak, aby som sa dobre cítila. Pohodlne aj pekne.- Mám taký svoj športovo- elegantný štýl, ktorý mi vyhovuje. A snažím sa držať toho, na akú príležitosť sa chystám, všakáno. Chcem sa páčiť sebe aj druhým.

Veeeľmi sa mi páčia nohy vo vyšších opätkoch, to človek vyzerá tak elegantnejšie :) , nuž ale ak má ten opätok nosiť moje kilá, tak je to dosť náročné a nohy ma bolia ako koňa. Takže vysoké opätky len príležitostne a ak je to možné, tak do tašky balerínky, aby som sa mohla prezuť, keď už urobím dojem :-D . 

Sú veci, ktoré si na seba nedám, sú veci, ktoré obľubujem. Rada sa farebne zladím, rada zakryjem svoje nedostatky tak, aby som nepotlačila ženskosť. Čiže voľné, neforemné veci nie sú môj šiáálok kávy. Túto zimu som mala pulóvrikovú, zadovážila som si niekoľko nových kúskov a osvedčili sa. Mám rada bundičky, sáčka - tie vedia pekne zamaskovať pneumatiku okolo brucha :-D .

Mám rada, keď sa môžem obliecť tak trošíčku sexy, ale v žiadnom prípade nie vulgárne. To sa mi nepáči.

Sukne sú u mňa, ktohovieprečo, v nemilosti. Ahá, už viem, prečo. Lebo pod ne treba silonky a mne sú vždy všetky silonky proste malé. Nech si kúpim hocijakú veľkosť, vždy mi začnú pod tou sukňou padať a to je dosť nepríjemné. Mám dlhé nohy, veľký zadok a to neviem, či už také silonky vyrobili :-D .

Mám rada šaty, ale to je zas ten silonkový problém...

V lete si občas doprajem šatočky, také jemne nad kolená. Dlhé sukne mne nepristanú, ani dlhé šaty.

A teda preferujem veselé, jasné farby. Oranžová, žltá, ružová, cyklámenová, tyrkysová... to je moje.

Čiernu moc nemusím, ak áno, tak v kombinácii s niečím jasným. Mám rada sivú v kombinácii s výraznou farbou.

Nuž a rifle všeho druhu a dĺžky.

 

takže tak.

balalajka, Št, 17. 06. 2021 - 08:40

Joj keď píšeš o tých botách.

Pamätám si jedno stretko - Evi, hádam to aj 10 rokov bude, možno už aj viac Prekvapenie - tam sme straaašne obdivovali tvoje botičky. A tam padla z tvojich úst jedna veta, ktorú memorujem dokolečka pri každej vhodnej príležitosti Veľký úsmev.

Tie topánočky boli nejaké drahšie - neviem, či Mustangy to neboli na opätku - ja si to už nepamätám. Ale povedala si na margo ceny "Veď si zaslúžim." Úsmev

Som ti za tú vetu veľmi veľmi vďačná. Veľa vecí som si s ňou zadovážila, keď som váhala, či kúpiť či nie. Veľký úsmev

eva m, Št, 17. 06. 2021 - 11:57

Jeeej, to si už nepamätám, to je milé, že Ti moja veta utkvelaÚsmev. Ale teda dodnes to tak cítim. Keď si kúpim niečo pre seba, teším sa z toho a neľutujem cenu. Zaslúžime siÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama