reklama

Cottage na slano

Pridal/a dasa_ dňa 21. 01. 2022 - 14:23 - Recepty dasa_
Cottage na slano, Nátierky, recept, dasa_

reklama

Možno ste aj vy milovníkom cottage. Veľa bielkovín, primerane tuku, málo sacharidov. Ideálna potravina v rôznych dietných režimoch. Alebo pre niekoho životný štýl. 

Ingrediencie
Treska cottage:
90 gramov cottage cheese
1 polievková lyžica treska v majonéze
Horčicový cottage:
90 gramov cottage cheese
1 kus kyslá uhorka
1 čajová lyžička horčica
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Ak sa vám zdá obyčajné cottage už nudné, skúste malú zmenu. Možno nájdete sú svoju naj kombináciu. Alebo sa podelíte s tou svojou.

Každý národ má svoju legendu. Pre mnohých z nás je to Treska v majonéze a Horalka. Dokážeme viesť dlhé spory, či tá žilinská alebo košickáÚsmevÚsmevNie vždy je však dobré zjesť celé balenie.

Postup: 

Asi by som to ani nemala nazvať recept, len drobné vylepšenie. Do pol balenia cottage syru zamiešajte 1 polievkovú lyžicu obľúbenej tresky v majonéze. Samozrejme, aj opačná cesta môže byť, keď balenie šalátu obohatíte aspoň o pár lyžíc syra. Už len k tomu nezjesť rovno 5 čerstvých rožkov Veľký úsmevVeľký úsmev

Druhá možnosť pripomína vzdialene vlašský šalát. Ale len vzdialene Pohoda. Kto chce trochu jemnejšie, treba kyslú uhorku nastrúhať. Potom len pridať lyžičku horčice a celé zamiešať. Vďaka horčici a kyslej uhorke už nie je potrebné žiadne ďalšie ochutenie.

Výnos
2 Porcie
Celkový čas
2 minúty
Čas prípravy
2 minúty
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama