reklama
Cvikla je veľmi zdravá a takto zavarená je výborná ako príloha.
Ingrediencie
5 | kilogramov | cvikla |
Nálev: | ||
2 | litre | voda |
600 | millilitrov | ocot |
80 | gramov | soľ |
1 | čajová lyžička | celá rasca |
1 | čajová lyžička | fenikel |
1 | čajová lyžička | aníz |
1 | kus | chren |
Postup
Cviklu dobre umyjeme a uvaríme 1 hodinu. Po vychladnutí ju ošúpeme a nakrájame na hranolčeky. Pridáme trochu nastrúhaného chrenu.
Naplníme poháre.
Uvaríme nálev a vychladnutým zalejeme cviklu v pohároch. Uzavrieme a sterilizujeme pri 80 st. C 20 minút.
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
1 hod, 40 minút
Čas prípravy
1 hod, 20 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty