Rebarborová roláda

Popis

Je to veľmi jednoduchá a rýchla pochúťka.

Rebarborová roláda - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojz mojich receptov
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

Inštrukcie

Rebarboru umyjeme, ošúpeme a vopred pokrájame na drobné kúsky, posypeme polievkovou lyžicou cukru a necháme postáť, kým nepustí šťavu. Potom ju scedíme. Lístkové cesto, môže byť mrazené rozvaľkáme na tenko. Posypeme strúhankou, scedenou rebarborou, jahodami /môže byť aj kompót/, posypeme cukrom, vanilkovým cukrom, škoricou. Na povrch nakrájame maslo a zvinieme na roládu. Upečieme na papieri na pečenie. Povrch posypeme práškovým a vanilkovým cukrom. Po vychladnutí pokrájame a podávame.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

jééj , tá vyzerá super , vyskúšam Slnko

Ďakujem, oplatí sa vyskúšať, je to taká chutná, osviežujúca rýchlovka. Vyplazený jazyk

Dnes som piekla, namiesto jahôd som použila strúhané jabĺčka, rebarbora tomu dodá osviežujúcu chuť

Dievcata, z rebarbory sa nesmu pouzivat listy, ci? Mam pouzit len "stonku" a vrch a spodok odrezat? Hambím sa
Dakujem Bozkávam

Len stonku použiť, ošúpať a pokrájať. Bozkávam A nech sa vydarí.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.