Višňová bublanina s margotkou

Popis

svieži, sezónny zákusok, v ktorom sa môže ovocie zmeniť na ľubovolné
Višňová bublanina s margotkou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojvlastný
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

6kusyvajec
150gramovkryš.cukru
1balíkVANILKA
300gramovpolohr. múky
1balíkprášok do pečiva
6polievkové lyžiceoleja
6polievkové lyžicelažnej vody
2polievkové lyžicestrúhanky
100gramovčokoláda margot
 kusodkôstkovaná višne (môžu byť aj čerešne a pod.)

Inštrukcie

Žĺtka vymiešame s cukrami do bielej peny. Postupne vmiešame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch poukladáme odkôstkované višne obalené v kryšt. cukrom a strúhanke a na vrch rovnomerne nastrúhame tyčinku MARGOT(pred strúhaním ju na krátko vložím do mrazničky, lepšie sa s ňou pracuje). Pečieme pri teplote 180 stupňov, asi 30 – 35 min.

Poznámky

hodí sa kú káve na poobedňajšie posedenie
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

To musí byť božské. Áno

Určite vyskúšam, pečiem stále. SlnkoVyplazený jazyk

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.