reklama
Zdravý obed alebo chutná večera :)
Ingrediencie
500 | gramov | penne |
500 | gramov | červená fazuľa |
3 | polievkové lyžice | kečup |
4 | strúčiky | cesnak |
200 | millilitrov | mlieko |
3 | polievkové lyžice | špaldová múka celozrnná |
1 | polievková lyžica | Solamyl |
250 | millilitrov | smotana na varenie |
štipka | tymián sušený | |
štipka | petržlenová vňať | |
trocha | soľ |
Postup
Fazuľu namočenú deň vopred uvaríme vo vode (pred koncom zmäknutia pridáme soľ), pridáme 3 PL kečupu Hellmanns, 4 prelisované strúčiky cesnaku, v mlieku rozmiešané 3 PL celozrnnej špaldovej múky a 1 PL Solamylu. Varíme 20 minút. -Tak nalejeme 250 ml smotany na varenie, necháme prevrieť a posypeme tymiánom a petržlenovou vňaťou. Cestoviny uvaríme podľa návodu a pridáme k nim hotovú omáčku. Ozdobíme paradajkami a môžeme podávať. Dobrú chuť :)
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.
Hrnčekové kakaové palacinky
Slavka K | Hrnčekové palacinky
Hrnčekové kakaové palacinky
U nás veľmi obľúbené, vláčne kakaové, palacinky, deti ich majú veľmi radi. Hrnček používam väčší cca 400 ml.