Poľný šalát s kuracím mäsom a jablkami

Popis

Výborný šalát v zaujímavej kombinácii ingrediencii.  Jablká a uhorky sa stretli v jednej miske. Úsmev

Poľný šalát s kuracím mäsom a jablkami - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
Celkový čas
25 minút

Ingrediencie

100gramovpoľný šalát (alebo iný)
200gramovkuracie prsia
1kusjablko
1⁄2kusväčšej uhorky
50gramovorechov
250millilitrovbiely jogurt
 trochasoľ, korenie, olivový olej
1čajová lyžičkadijonskej horčice

Inštrukcie

Kuracie mäso, opečieme, grilujeme, ale použijeme z včerajšieho obeda ako ja. Hambím saNakrájame na tenšie plátky. Šalát umyjeme, jablká zbavíme jadierok nakrájame na tenké, menšie plátky. Uhorku očistíne a nakrájame na jemno.

Šalát, jablká, uhorky, premiešame, pokvapkáme olivovým olejom, zľahka primiešame plátky mäsa a nahrubo nasekané orechy. Môžete ich krátko opražiť.

Jogurt vymiešame so soľou, korením, podľa chuti (čierne) a lyžičkou dijonskej horčice. Môžete pridať aj menší strúčik prepasírovaného cesnaku. Zmiešame a dresingom polejeme šalát.

Postup: 

Poľný šalát s kuracím mäsom a jablkami - recept postup 1
Poľný šalát s kuracím mäsom a jablkami - recept postup 2
Poľný šalát s kuracím mäsom a jablkami - recept postup 3
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Zdravé, dobré Áno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.