Popis
Ďalšia varianta chutnej zeleninovej prílohy , je to dosť sýte, stačí to aj ako hlavný chod

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | improvizácia |
Čas prípravy | 15 minút |
Čas varenia / pečenia | 30 minút |
Celkový čas | 45 minút |
Ingrediencie
3 | kusy | vacsie zemiaky |
1 | kus | baklažán |
1 | trocha | soľ, korenie, vegeta |
2 | kusy | väčšej cibule |
1 | trocha | slaninky alebo údeniny |
Inštrukcie
väčšie zemiaky prekrojíme na 1/2 a vydlabeme vnútro, baklažán olúpeme a pokrájame na kúsky , nadrobno nakrájanú cibuľku orestujem s nakrájanou slaninou alebo údeninou / podľa chuti, kto nechce , tak môže vynechať a bude to v rámci delenej stravy, ja som však dala trochu na chuť /
To vydlabané vnútro zemiaku a baklažán rozmixujem, premiešam s orestovanou cibuľkou a všetko spolu spojím jedným vajíčkom, vmiešam do toho aj strúhaný syr a zmesou naplním tie polovičky zemiakov , navrch ešte dám trochu strúhaného syru a dám na zapiecť do trúby.
Poznámky
Postup:

- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Toto vyzerá tiež skvele.
veľmi zaujímavé, mala by som vyskúšať
Je to super aj ako príloha, aj ako hlavné jedlo . Skúšam rôzne varianty zo zeleniny