Zemiaky plnené baklažánom

Popis

Ďalšia varianta chutnej zeleninovej prílohy , je to dosť sýte, stačí to aj ako hlavný chod

Zemiaky plnené baklažánom - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojimprovizácia
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

3kusyvacsie zemiaky
1kusbaklažán
1trochasoľ, korenie, vegeta
2kusyväčšej cibule
1trochaslaninky alebo údeniny

Inštrukcie

väčšie zemiaky prekrojíme na 1/2 a vydlabeme vnútro, baklažán olúpeme a pokrájame na kúsky , nadrobno nakrájanú cibuľku orestujem s nakrájanou slaninou alebo údeninou / podľa chuti, kto nechce , tak môže vynechať a bude to v rámci delenej stravy, ja som však dala trochu na chuť /

To vydlabané vnútro zemiaku a baklažán rozmixujem, premiešam s orestovanou cibuľkou a všetko spolu spojím jedným vajíčkom, vmiešam do toho aj strúhaný syr a zmesou naplním tie polovičky zemiakov , navrch ešte dám trochu strúhaného syru a dám na zapiecť do trúby.
 

Poznámky


 

Postup: 

Zemiaky plnené baklažánom - recept postup 1
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Toto vyzerá tiež skvele. Áno

veľmi zaujímavé, mala by som vyskúšať

Je to super aj ako príloha, aj ako hlavné jedlo . Skúšam rôzne varianty zo zeleniny Slnko

 

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok