
reklama
Zdravý obed alebo chutná večera :)
Ingrediencie
500 | gramov | penne |
500 | gramov | červená fazuľa |
3 | polievkové lyžice | kečup |
4 | strúčiky | cesnak |
200 | millilitrov | mlieko |
3 | polievkové lyžice | špaldová múka celozrnná |
1 | polievková lyžica | Solamyl |
250 | millilitrov | smotana na varenie |
štipka | tymián sušený | |
štipka | petržlenová vňať | |
trocha | soľ |
Postup
Fazuľu namočenú deň vopred uvaríme vo vode (pred koncom zmäknutia pridáme soľ), pridáme 3 PL kečupu Hellmanns, 4 prelisované strúčiky cesnaku, v mlieku rozmiešané 3 PL celozrnnej špaldovej múky a 1 PL Solamylu. Varíme 20 minút. -Tak nalejeme 250 ml smotany na varenie, necháme prevrieť a posypeme tymiánom a petržlenovou vňaťou. Cestoviny uvaríme podľa návodu a pridáme k nim hotovú omáčku. Ozdobíme paradajkami a môžeme podávať. Dobrú chuť :)
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.