reklama

ako naucit pit z flasky?

hanqa , 07. 06. 2010 - 15:17

reklama

Dobry den mamicky,

vedeli by ste mi poradit ako naucit mojho 5 mesacneho drobca pit z flasky? Lebo niekedy mu nestaci to moje a aj si uz castejsie pyta papat. A ked som skusala z flase tak to bol boj najvacsi. Uz to trva asi dva tyzdne a ja som skusala uz aj pomenit dudliky na flasiach no marne. Ak ste zazili aj vy daco taketo prosim poradte ake ste to zvladli.

Dakujem


reklama


reklama

fidorka, Po, 07. 06. 2010 - 15:51

Moji chlapci nikdy z fľašky nepili,kojila som ich dlho a keď som nebola doma,manžel ohrial odstriekané mlieko z mrazničky,dal do obyčajného pohárika.Od 4 mesiacov to vedeli naozaj pekne.Neuč malého na dudlík,ani fľašku,keď nechce,skús to s tým pohárikom,veď je teraz dostať všeliaké tie s násadkami cez ktoré môže pekne piť.

Ariesa, Po, 07. 06. 2010 - 16:31

(y) presne, poharik alebo lyzicka. prip. skusit slamku ... ale toto mozno ostane len pri skusani, aspon moj drobec nevedel co s nou :-)

n.e.l.i.n.k.a, Po, 07. 06. 2010 - 16:33

Ani nas nepil z flase, hned sme davali poharik. Kup taky, co sa moze aj prevratit a nevyleje sa.

eva m, Po, 07. 06. 2010 - 17:33

hanqa,
a dietatko viac pyta, tak mu davaj castejsie. Je skoda prechadzat na umele mlieko, ak mozes kojit.
Po case zacni ucit dietatko na poharik, flasu nepotrebujete.
Drzim palce:-)
Eva (sun)

Adinka, Po, 07. 06. 2010 - 17:54

Ahoj, ak si si istá, že potrebuje prikrmovanie, poradila by som ti dokrmovanie pomocou suplementora, alebo laktačnej pomôcky : cievky priamo na prsníku. Tým sa dieťatko aj lepšie napapá, aj sa ti môže zvýšiť tvorba mlieka, keĎže stále je bradavka stimulovaná a následne môžno nebudeš potrebovať dokrmovanie vôbec a nenastanú problémy s prípadným hryzením bradavky,odmietaním prsníka alebo bolesťami bruška, ako sa často stáva pri kŕmení fľašou.
Ináč pokojne - aj novorodenci sa vedia napapať z pohárika - ale nie tak, že sa leje do úst dieťatku, ale len sa priloží k perám a bábatko papá podobne ako mačička.
Ak by si potrebovala cievku, môžem poslať - dajú sa zohnať niekde v zdravotných potrebách, stojí to asi 80 centov ... NAjlepšie by ale bolo, keby ti to nejakí poradkyňa z okolia ukázala, je to jednoduché, ale predsa ...
Tu sú presnejšie popisy :

http://sites.google.com/site/vasamamila/Home/pomoc-pri-dojceni-2/ako-na…

http://sites.google.com/site/vasamamila/Home/pomoc-pri-dojceni-2/ako-do…

(sun) (sun) (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama