reklama

Moje obľúbené čítanie

dasa_ , 26. 01. 2023 - 12:12

reklama

Rada čítam. Kedysi som tuším čítala všetko, čo mi prišlo pod ruku

Dnes si už vyberám. Už nemám veľmi rada ťažké veci. A ani veľmi presladené, také, kde už od začiatku viem, jak to dopadne.

Niekedy sú to knihy, ale nájdu sa aj blogy. A som vďačná, že stále niekto píše a neprešiel k audio. Lebo čítanie ma baví viac, ako počúvanie. Asi preto, lebo si sama regulujem rýchlosť.

K mojim najobľúbenejším autorom patrí tento pán. Netuším a nechce sa mi zisťovať, či píše niečo zo svojho života, či má len takú studňu nápadov. Tie príbehy sú pre mňa také všeobjímajúce. Možno reálne, možno nie. Som však náchylná veriť tomu, že aj takéto sa stáva.

Skúste, možno sa bude páčiť aj vám


reklama


reklama

Kamila, Pi, 27. 01. 2023 - 11:38

No ja zas pravidelne čítam na internete "noviny" , mám dvoje ktoré vždy prebehnem Sme.sk a DennikN. Politiku zbehnem tak informatívne, občas komentáre. Zaujímajú ma aj hospodárske veci, ešte viac zdravie psychické aj fyzické.

Rada čítam príspevky Mikloša - ekonomika a na Sme mám jednu obľúbenú asi scénaristku , neviem ako sa volá, nehľadám ju cielene. Dáva také pekné vhľady na aktuálne problémy, z takého pohľadu bežného človeka. Pri nej si vždy poviem, takto by som chcela vedieť písať. Úsmev

dasa_, Pi, 27. 01. 2023 - 11:53

Ja politiku odmietam čítať. Aj komentáre. Aj tak to nič nezmení, keď si prečítam to, ako istú vec vidí niekto iný. Stále je to jeho subjektívny pohľad, aj keď pekne, že z iného uhla.

Kamila, Pi, 27. 01. 2023 - 12:17

Ja sa v nej zas "nevrtam" idem dost po povrchu, ale zaujíma ma to, svoj názor mám, občas ho len porovnám. ÚsmevVoľakedyy dávno,  som aj uvažovala o novinárčine, nejak to nemalo kedy dozrieť, ale vyzerá, že som vtedy nie zle rozmýšľala, Aj teraz ma baví písanie aj politiku sledovať, ale zas pri mojej citlivej hlave, mi to netreba. V oboch oblastiach by sa bolo treba dovzdelávať, takže sa vytešujem inak. Hambím sa

vierča68, Ut, 07. 02. 2023 - 13:47

Mňa už dlho držia kriminálky.Pohoda

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama