reklama

babetko

adulik , 21. 08. 2008 - 16:41

reklama

Poradite mi babulky už som zufala. Mám synčeka, ktorý bude mat v decembri 2 roky a ešte stále je kojeny, dufam, že mi veríte ale som z toho už vyčerpana. Nezabera sol ani cibula a ked ho nenakojim je uplne hysterický a aj tak si vydobije svoje. Pomožete mi dakujem;-(


reklama


reklama

Aja1, Št, 21. 08. 2008 - 20:15

Suseda kojila syna do 3 rokov,po roku na materskej išla do roboty a syn si ju vždy večer počkal až prišla z práce,aby si aspoň cucol a jedného dňa sám od seba nechcel a po týždni si prsník nevedel ani chytiť,dokonca sa aj hanbil.Skús mu dať napr.iba večer pred spaním.Čo by som ja za to dala keby moje deti boli kojené...

adulik, Št, 21. 08. 2008 - 21:02

Dakujem Aja 1 aj za to mám aj staršieho syna ten bol kojený iba mesiac a tento si to asi vynahrádza. Aj tak dakujem.(hug)

nielen žienka domáca, Pi, 22. 08. 2008 - 11:21

Podľa mňa je super kojiť aj staršie dieťatko. Ale nenechala by som so sebou cvičiť. Zvolila by som si napríklad - večerný rituál a to je všetko. Dietko dostane vitamínky a všetko potrebné a NENAHRADITEĽNÉ, čo mu tvoje mliečko poskytuje, ale uvidí, že s tebou len tak nevybabre.

Keď si však pevne rozhodnutá, pri dvojročných platí: zaťať zuby a neustúpiť. Je to ľahšie, ako to prvých desať minút vyzerá. (sun)

katka.g, Pi, 22. 08. 2008 - 12:56

Ahoj Adulik,
ja mam dvoch chlapov - 4,5 a 1,5 roka. Toho starsieho som kojila do 2 a stvrt roka a potom sme s tym skoncili tak, ze som musela odist do nemocnice a muz s nim ostal 1 noc sam - maly ju preplakal, ale ked som sa vratila uz mliecko nechcel... Mozno by stacila jedna noc :-)

siska33, Pi, 22. 08. 2008 - 14:37

ahoj adulik ja mam tiez taky problem moj ma v januari 3 roky a stale sa koji davm mu len cez den ked ide spinkat a vecer ale najhorsie je na tom ze sa v noci budi kazde 3 hodiny a to nam dost vadi skusali sme mu uz aj nedat plakal a potom zaspal a prespal dokonca celu noc ale na druhy den bolo to iste znova uz to ani mna nebavi ;-( :-( ale snad ho to zachvilku omrzi (giggle) :-D

Katarina22, So, 23. 08. 2008 - 13:21

Ahoj, aj moj budem mat 2 a je stale kojeny, ked ide spinkat, aj ked vstava, nad ranom aj 3 razy potaha, niekedy poobede uz nevydrzi do vecera a vypyta si tiez. Cim viac sa budes snazit odnaucit ho, tym to bude asi horsie. Ked som to skusala podobne ako ty, tak sa maly zacal smiat (obviazane didy). Uz som to prestala riesit, som s nim doma, nijak ma to neobmedzuje, dokonca si uz nepyta tam, kde by nemal (autobus a ine verejne miesta). Je to nahodou mile, hoci ... chapem to, ze to sposobuje zene iste nemile pocity. No pevne verim, ze nam to deticky vynahradia, pre nich je to dolezite po psychickej stranke. Uz to chce len cas a odvykne si. Tak drzim palce!

balalajka, Po, 25. 08. 2008 - 13:36

A mne naší hudú, že čo 15 mesačného s cicíkom naháňam! Teda baby, ste rekordmanky. Pri staršom nezabralo nič iné ako nedať prso. Pri mladšom, to už vyše mesiaca odkladám a možno ešte do Vianoc odložím. Ja som v robote a nemám ako inak pomojkať, len pri kojení, tak ešte papáme. Ale ja som odštavovala poobede - poreval, ešte večer poplakal a na druhý deň už pohodička. Sem-tam kukol za výstrih - na neni, a išli sme ďalej - ale to mal 17mes. Kamoška zo zdrav. odstavovala vo 2 rokoch. Osolila, poplakali asi mesiac, ale malá nevedela piť z fľaše a ani cumel chytiť. Tak neviem, skús fľaškovať, cumlíkovať, možno prestane ovládať úchyt.

adulik, Po, 25. 08. 2008 - 17:04

Dakujem vám babulky za vaše komentáre. Nevedela som že dnešné mamičky tak dlho koja vo svojom okoli poznám len také čo si nechcu ako oni hovoria pokazit postavu. No a presvedčili ste ma, že to nechám na malého dokedy mu to bude chutit ako on hovorí "NENE" Ešte raz vám dakujem za príspevky zobrala som si z nich vela. Nech su zdrave tie naše detičky papa(flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (sun) (sun) (sun) (hug) (hug) (hug)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama