reklama

Čo s upchatým mliekovodom?

FlowerFairy , 13. 11. 2008 - 19:45

reklama

Caute mamičky (sun) (rofl)
Viete mi niekto poradit? Dojcim piaty mesiac a urobila sa mi na prsniku taka gulicka, podla vsetkeho to vyzera ako upchaty mliekovod. Skusala som vsetko, co radili, teple obklady a sprchy, caste dojcenie v roznych polohach, zatial nic nepomohlo a mliecko odtial stale nejde, napriek tomu ze nas maly riadny saci vykon (giggle) .
Mali ste niekto podobny problem? Co vam pomohlo?
Diky
(flower) (flower) (flower)


reklama


reklama

magic, Št, 13. 11. 2008 - 20:45

este skus rozmasirovat. jemne pomaly a postupne. a ked nic, tak k doktorovi, kym sa to nezapali.

elin, Pi, 14. 11. 2008 - 00:32

...netusim, pisala som kamaratke, je dula a ma kamaratku laktacnu poradkynu, hadam cosi budu vediet...

FlowerFairy, Pi, 14. 11. 2008 - 10:20

Dakujem :-)
Budem to este skusat.

FlowerFairy, Ut, 18. 11. 2008 - 12:00

Caute baby (sun) ,
nakoniec som to vyriesila,keby mala niektora z vas tento problem tak mne nakoniec pomohol Paralen (vraj to uvolni) a masaz kazdu hodinu smerom od tela ku bradavke, to mi poradila lekarka.
Pekny dnicek (rofl) :-) (sun) (flower)

annag, So, 06. 12. 2008 - 12:59

už len doplním, tú "guličku" je možné ajjemne sterilnou ihlou prepichnúť, mliekovod sa uvoľní a mliečko ide von, potom treba dobre prsník odsať, ideálne ručne, tak aby sa stimuloval práve ten upchatý mliekovod. Bohužiaľ, tento problém sa zvykne opakovať, je to preto, lebo mliekovod je zrejme od prírody užší a mliečko z neho ide ťažšie von. Je dobré v rámci prevencie dojčiť pravidelne aj tak, aby brada bábetka smerovala k tomuto mliekovodu (z časti, kam smeruje brada bábetka sa mliečko pri saní najlepšie uvoľňuje, naopak, tam, kde sú kútiky pusinky, tam je tlak a teda aj vyprázdňovanie prsníka najmenšie.

Aja1, Pi, 02. 01. 2009 - 13:14

Už idem po funuse,ale ja som k tomu postavila manžela,pekne prisať a ťahať kým nepovolí;-) .Celá tá hrča mu priam vletela do hrdla,potom ho naťahovlo(giggle) ,ja som sa na ňom nazabávala,ale hrča zmizla a žiaden zápal sa nekonal.

mandula, St, 18. 03. 2009 - 11:17

Ahoj Flower ja som to mala a musela som ist za laktacnou sestrou ktora mi to mliecko poriadne rozmasirovalaa potom povystriekavala do plienky. Inac sa nedalo lebo ja som mala uz zapal,no co ti poviem masirovala som si to ale nie tak ako treba a zapal sa dostavil.Potom som musela navstivit laktacnu sestru ktora ma nesmela setrit v bolesti,plakala som no inac to neslo aby som nestratila mliecko pre malu.Drzim palce nech to prejde v normale.(flower) (sun) (y)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama