
Frommykitchendotcom | Hokkaido šalát
reklama
Šalát, ktorý výborne zasýti
Ingrediencie
trocha | hokaido | |
hrsť | rukola | |
1 | polievková lyžica | slnečnicové semiačka |
hrsť | pekanové orechy | |
trocha | soľ hrubozrnná | |
trocha | olivový olej | |
granátové jablko | ||
šťava z polovice citróna | ||
šťava z polovice pomaranča | ||
trocha | kozí syr | |
1 | polievková lyžica | med |
Postup
Na marinádu zmiešame šťavu z pomaranča citróna s medom a trochou olivového oleja.
Tekvicu narežeme na menšie kúsky, polejeme trochou olivového oleja, dáme na plech s papierom, osolíme a pečieme na 180 C asi 30 min.
Na tanier dáme umytú a odkvapkanú rukolu, poukladáme upečenú tekvicu, syr narezaný na kocky a pekanové orechy. Posypeme slnečnicovými semiačkami a granátovým jablkom.
Nakoniec celý šalát prelejeme dressingom a už len vychutnávať.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šúľance s makom
Alica7 | Šúľance s makom
Šúľance s makom
Výborné mäkkučké šúľance si môžete pripraviť aj s orechmi.
Jemná bábovka
Alica7
Jemná bábovka
Jemná bábovka, recept je do menšej bábovkovej formy Ø18 cm.