filé na masle prosím poradte
dobre je mat panvicu na grilovanie, a maslo len nechat roztopit, nech sa ti nespecie. A potom prudko osmahnut z oboch stran. A tip na lepsiu chut: posol maslo, nie file. Je to ovela lahodnejsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
díky Luci,len ako to robís ked chces opiect viac tých rýb,cize ti to nevyjde na jednu panvicu..tak vylievas to prepecené maslo a dávas nové,ci?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no doteraz som opekala max. 3, este nas nie je tak vela Tak skus tak ako Ti radia baby, pridat olej, to by mohlo ist
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantika, pridaj k maslu trochu oleja (max. štrvtinu množstva) - chuť to nezmení a nebude sa ti prepaľovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Je tiež pridávam trochu oleja - zvyknem olivový. Čítala som to v jednej kuchárke a odvtedy to tak robím a maslo sa neprepáli.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som naposledy robila lososa presne ako pise Alesia, maslo sa vobec neprepalilo, losos bol fajnovucky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj :)ja rybu na masle robím často. keď sa maslo roztopí , jednoducho to podlejem vodou a dám na panvicu prikrývku. voda sa vyparí a rybka je mňamková
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby chcem robit filé na masle ale mám problém stým ze sa mi pri pecení maslo prepaluje,máte nejaký trik na to aby to tak nebolo?ci svoj osvedcený recept na takéto filé na masielku?prosím podelte sa ak ano..
dakujem