Bulgur s tuniakom

Popis

Recept z jedného hrnca a dvoch konzerv

Bulgur s tuniakom - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojinternát
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
20 minút

Ingrediencie

1šálkabulgur
1šálkavoda
1šálkaparadajková šťava
2polievkové lyžiceolej
1kuscibuľa
1kuslečo, malý pohár
1⁄2kuskonzerva cíceru
1kuskonzerva tuniaka

Inštrukcie

Poznámky

Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľku (môžeme vynechať). Pridáme 1 šálku bulguru a dobre premiešame, aby sa obalil olejom. Zalejeme 1 šálkou paradajkovej šťavy a 1 šálkou vody. Osolíme. Privedieme k varu, premiešame a dusíme cca 15-20 minút. Ku koncu pridáme pol konzervy vareného cíceru a jedno malé lečo. Spolu prehrejeme. Nakoniec pridáme tuniaka z konzervy a podávame.

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok