reklama

JABLKÁ, JABĹČKA...

Pridal/a lienka dňa 12. 09. 2006 - 11:32

reklama

Dievčatá chcem vás poprosiť o nejaké jablkové recepty.
Zdá sa, že toho roku ich bude veľa. Dokonca aj na našej nič nerodiacej záhradke.
Z jablkových výživ sme už vyrástli, ale prijala by som nejaké múčniky, osvedčené žemľovky a iné jedlá. Tiež by bodol nejaký "nový" spôsob konzervácie.
TAK DOPREDU ĎAKUJEM!Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk


reklama

reklama

Kamila, Ut, 12. 09. 2006 - 12:18

Mne sa osvedčilo mrazenie postrúhaných jabĺk. Očistila som ich, na robote postrúhala a na minút podusila. Nechala som vychladnúť, balila do sáčkov a dávala mraziť. Výborné na koláče, žemľovky ...., Zaručene sa nepokazí.

majas, Ut, 12. 09. 2006 - 12:22

Keď je ich hodne odporúčam aj sušiť jablkové plátky, v zime je to fajn žuvačka, tie bez šupky sú lepšie, ale ten pektín má hlavne šupka, tak neviem.

Zuzana, Ut, 12. 09. 2006 - 12:57

Zuzana
Moja mamina suší štiepky-jablkové meisčiky, ale hlavne so šupkou , je tam najviac vitamínov a dokonca šupka nevadila ani Maťkovi, keď mal zápal žalúdka...
Strúhané jablká zavárame do pohárov na štrúdľu...alebo do perníku...
A už si robila jablkový džem? Mňam....

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama