
Nemusia byť stále len zemiakové placky;-)
1 | hrnček | ovsené vločky |
1 | polievková lyžica | podravka |
2 | kusov | mrkva |
1 | kus | vajce |
250 | gramov | tvrdý syr |
olej |
Vločky namočíme na jeden deň do vody, potom vodu zlejeme, pridáme podravku, najemno nastrúhanú mrkvu a jedno celé vajce. Premiešame. Pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr, znova premiešame. Lyžicou kladieme na horúci olej placky, ktoré vysmážame.(sun)
To robievam aj ja...a ešte tam pridávam poch.smotanu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si čapnem na hotové lyžičkou kyslú smotanu
a manžel si dáva kyslú kapustu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vidíš a toto ti ma nemnapadlo...že na hotové capnúť tú smotanu...vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jáj to ti je ako zákusok potom...
Mám kamarátku Ukrajinku a tá to tak robieva,u nej som sa to naučila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto robieva moja kamoška,ja som to ešte neskúšala,ale keď robievam klasické zemiakové placky,tam pridávam ovs.vločky,alebo strúhanú zeleninu,alebo syr a niekedy aj všetko naraz