reklama

Ako pripraviť hus na Vianoce

Pridal/a Radina dňa 22. 12. 2009 - 12:15

reklama

dievčatá, chcela by som radu ako dobre a chutne pripraviť na Vianoce hus, mám ku nej kapustu a knedľu.Ďakujem


reklama

reklama

lydusha (bez overenia), Ut, 22. 12. 2009 - 14:24

Hus poriadne nasolit, najlepsie niekolko hodin, aj 12, vopred (ja kozu poriadne ponakrajujem) potom do nej das cele jablko , podlejes vodou, prikryjes a pecies.
Asi take dve a pol hodiny. Potom odokryte dopekas a polievas vypekom- Ak pustila vela tuku, ten pocas pecenia zlej. Niekto pred dopecenim potiera sladkou smotanou, potom je vraj krasne zlata a chrumkava.

Vy mate na Vianoce hus?Prekvapenie Bezboznici bezbozni Veľký úsmevMrkám Mrkám Mrkám

fidorka, Ut, 22. 12. 2009 - 15:15

mňáááám,s tým jablkom to vyskúšam,ale až keď mi hríby vytrávia...zbohom diéta!Vyplazený jazyk Bozkávam

Radina, St, 23. 12. 2009 - 07:08

lydusha, zadrž, ja som veľmi pobožná,hi-hi, ale nie naozaj, hus budeme mať na 1.sv.vianočný alebo na Štefana ale ja varím vštko 24.12.2009 a potom už iba ohriem a užívam si krásne chvíle oddychu a pohody s rodinou.Krásne Vianoce. /Ja sa teším na Vianoce ako malá/Slnko

lydusha (bez overenia), St, 23. 12. 2009 - 09:17

Jaaaaaaj no ale ohrievana hus, ty barbarka...:-p
Treba ju 24. nasolit a nachystat a pekne len 25. supnut do truby nech sa pecie, nepotrebuje aby si nad nou stala, neboooj Úsmev
No ale proti gustu ziaden disputat, ja len tak, aby smutno nebolo Úsmev

Radina, St, 23. 12. 2009 - 10:06

Máš pravdu, asi to tak urobím, veď to nebude žiadny hriech-rúra bude piecť sama, no, nie ?Zlomené srdce Slnko

lydusha (bez overenia), St, 23. 12. 2009 - 10:10

Ved jasneeeeeee....nie je nic lepsie ako fajnovucka, vonava, vypecena, chrumkavucka CERSTVA husicka s knedlou a kapustou, mnaaaaaam. Asi sa pozvem na obed, kde to byvas?

Katenka, St, 23. 12. 2009 - 11:04

S tou husou ste mi ozaj pomohli, presne ste sa trafili. Tiež ju idem piecť 25-teho, takže z mrazáku ho podľa toho musím vybrať ešte dnes večer, aby som to stihla. Ale ja idem k nej vyrábať lokše, to zas bude od múky celá kuchyňa. Ďakujem pekne, dobrú chuť a krásne sviatky všetkým.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama