dievčatá, chcela by som radu ako dobre a chutne pripraviť na Vianoce hus, mám ku nej kapustu a knedľu.Ďakujem
mňáááám,s tým jablkom to vyskúšam,ale až keď mi hríby vytrávia...zbohom diéta!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lydusha, zadrž, ja som veľmi pobožná,hi-hi, ale nie naozaj, hus budeme mať na 1.sv.vianočný alebo na Štefana ale ja varím vštko 24.12.2009 a potom už iba ohriem a užívam si krásne chvíle oddychu a pohody s rodinou.Krásne Vianoce. /Ja sa teším na Vianoce ako malá/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaaaaaaj no ale ohrievana hus, ty barbarka...:-p
Treba ju 24. nasolit a nachystat a pekne len 25. supnut do truby nech sa pecie, nepotrebuje aby si nad nou stala, neboooj
No ale proti gustu ziaden disputat, ja len tak, aby smutno nebolo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš pravdu, asi to tak urobím, veď to nebude žiadny hriech-rúra bude piecť sama, no, nie ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ved jasneeeeeee....nie je nic lepsie ako fajnovucka, vonava, vypecena, chrumkavucka CERSTVA husicka s knedlou a kapustou, mnaaaaaam. Asi sa pozvem na obed, kde to byvas?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S tou husou ste mi ozaj pomohli, presne ste sa trafili. Tiež ju idem piecť 25-teho, takže z mrazáku ho podľa toho musím vybrať ešte dnes večer, aby som to stihla. Ale ja idem k nej vyrábať lokše, to zas bude od múky celá kuchyňa. Ďakujem pekne, dobrú chuť a krásne sviatky všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hus poriadne nasolit, najlepsie niekolko hodin, aj 12, vopred (ja kozu poriadne ponakrajujem) potom do nej das cele jablko , podlejes vodou, prikryjes a pecies.
Asi take dve a pol hodiny. Potom odokryte dopekas a polievas vypekom- Ak pustila vela tuku, ten pocas pecenia zlej. Niekto pred dopecenim potiera sladkou smotanou, potom je vraj krasne zlata a chrumkava.
Vy mate na Vianoce hus?
Bezboznici bezbozni 
