Popis
alebo aj vegánske. Môj prvý pokus. Opražený cícer z plechovky som použila na krutóny, do brokolicovej polievky. Z nálevu som skúsila spraviť pusinky.

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | 1 hod, 40 minút |
Celkový čas | 1 hod, 50 minút |
Ingrediencie
1 | plechovka | cíceru - šťava |
3 | polievkové lyžice | kryštálového cukru |
1 | čajová lyžička | citrónovej šťavy |
Inštrukcie
Najprv šľaháme nálev z cíceru (objem obdobný cca 1 až 1,5 bielka) s citrónovou šťavou na nízkych otáčkach, potom pridáme otáčky a postupne pridávame cukor (použila som trstinový). Zdobiacim vrecom s nadstavcom robíme pusinky na plech vystlaný papierom na pečenie. Vyjde to na celý plech pusiniek. Pečieme pri teplote cca 100°C 1hod a 40 minút.
Poznámky
Ideálne je zjesť ich čím skôr, ak dlhšie stoja sú trošku lepivé.
Postup:

- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Na prvý pokus super
, zo zvyšného cíceru sa dá upiecť aj chlebík
Kolegyne toto robili, uplne super to je, keby som nevedela, ze je to z ciceru, tak nezistim:)