reklama

Plnené karé

Pridal/a fidorka dňa 26. 01. 2012 - 17:12 - Recepty fidorka
obrázok k receptu

reklama

Je to vďačné hlavne pre chlapov a vraj k tomu neskutočne chutí pivko...

Ingrediencie
  karé
  oravská slanina
  cibuľa
  klobása
  kápia
Marináda:
  biele víno
  med
  citrónová šťava
  horčica
  soľ
  olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Karé nakrojíme na rezne, ale nedokrojíme celkom do konca, len tak asi 1 cm od kraja. Musí nám zostať mäso v celku,jeden kus.

Potom marinádou potrieme celé mäso, aj v zárezoch, zabalíme do alobalu a dáme do chladničky na noc.

Na druhý deň rozbalíme a do zárezov vkladáme koliesko klobásky), pásik papriky, plátok slaninky, koliesko cibule.

Pritlačíme, aby to "nevyskakovalo" a celé potrieme zvyšnou marinádou ak zostala.

Zase zabalíme do alobalu a dáme piecť. Ja dávam na 200st.a asi tak 2-2,5h.záleží na veľkosti mäsa.

Pred dokončením to nechám ešte rozbalené dopiecť, aby to chytilo kôrku.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
2 hod, 30 minút
Čas prípravy
2 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama