
reklama
Ovocné sirupy bez varenia
Ingrediencie
2 1⁄2 | litre | ovocná šťava |
1 1⁄2 | litre | voda |
50 | gramov | kyselina citrónová |
4 | kilogramov | cukor |
Postup
Ovocnú šťavu (rozmizovane a prepasírované ovocie - maliny, ríbezle ...) + vodu + kyselinu citr. zmiešame a necháme 24 hodín stáť.
Potom na každý liter (cca 4 litre) pridáme 1 kg cukru.
Znovu necháme stáť (min. 24 hodín) až kým sa cukor nerozpustí, občas premiešame.
Potom naplním do fliaš.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.