Výborná maškrta bez pečenia

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 15 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 15 minút |
Ingrediencie
800 | millilitrov | kyslá smotana |
1 | polievková lyžica | práškový cukor |
2 | kusy | vanilkový cukor |
80 | gramov | čokoláda |
1 | balík | detské piškóty |
200 | gramov | maliny |
Dokončenie: | ||
čokoláda | ||
Granko |
Inštrukcie
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme roztopenú a vychladnutú čokoládu.
Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým sáčkom a môžme začať vrstviť.
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót ( rovnou časťou hore), opať smotanová hmota a na ňu maliny. Zopakujem ešte raz a potom rovnako pokračujeme s čokoládovou hmotou.
Dáme do chladničky na pár hodín , najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme sáčok a ozdobíme. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Postup:
