
Frommykitchendotcom
Výborná maškrta bez pečenia
800 | millilitrov | kyslá smotana |
1 | polievková lyžica | práškový cukor |
2 | kusov | vanilkový cukor |
80 | gramov | čokoláda |
1 | balík | detské piškóty |
200 | gramov | maliny |
Dokončenie: | ||
čokoláda | ||
Granko |
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme roztopenú a vychladnutú čokoládu.
Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým sáčkom a môžme začať vrstviť.
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót (rovnou časťou hore), opať smotanová hmota a na ňu maliny. Zopakujem ešte raz a potom rovnako pokračujeme s čokoládovou hmotou.
Dáme do chladničky na pár hodín , najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme sáčok a ozdobíme. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom

Frommykitchendotcom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
dasa_ | Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
Hlivový perkelt s cibuľou a mletou paprikou, podávaný s haluškami zo špenátu, vajec a múky – chutné a sýte vegetariánske jedlo.
Žĺtkové orechové rezy
Alica7 | Žĺtkové orechové rezy
Žĺtkové orechové rezy
Vynikajúce orechové rezy so žĺtkovou polevou. Recept na pekáč 20x30 cm.