Frommykitchendotcom
Výborná maškrta bez pečenia
800 | millilitrov | kyslá smotana |
1 | polievková lyžica | práškový cukor |
2 | kusov | vanilkový cukor |
80 | gramov | čokoláda |
1 | balík | detské piškóty |
200 | gramov | maliny |
Dokončenie: | ||
čokoláda | ||
Granko |
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme roztopenú a vychladnutú čokoládu.
Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým sáčkom a môžme začať vrstviť.
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót (rovnou časťou hore), opať smotanová hmota a na ňu maliny. Zopakujem ešte raz a potom rovnako pokračujeme s čokoládovou hmotou.
Dáme do chladničky na pár hodín , najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme sáčok a ozdobíme. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.