
Frommykitchendotcom
Výborná maškrta bez pečenia
Ingrediencie
800 | millilitrov | kyslá smotana |
1 | polievková lyžica | práškový cukor |
2 | kusov | vanilkový cukor |
80 | gramov | čokoláda |
1 | balík | detské piškóty |
200 | gramov | maliny |
Dokončenie: | ||
čokoláda | ||
Granko |
Postup
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme roztopenú a vychladnutú čokoládu.
Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým sáčkom a môžme začať vrstviť.
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót (rovnou časťou hore), opať smotanová hmota a na ňu maliny. Zopakujem ešte raz a potom rovnako pokračujeme s čokoládovou hmotou.
Dáme do chladničky na pár hodín , najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme sáčok a ozdobíme. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom

Frommykitchendotcom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Fazuľový guláš
dasa_ | Fazuľový guláš
Fazuľový guláš
Veľmi výdatná polievka, s pečivom poslúži aj ako hlavný chod
Cuketové lečo s klobásou
Kamila | Cuketové lečo s klobásou
Cuketové lečo s klobásou
Rýchly letný obed, keď treba cuketu spotrebovať a aj chlapa presvedčiť, že lepší obed ešte nejedol. Cuketa je ľahšie stráviteľná ako paprika.