
melisa | Jahodový cheesecake v pohári
Chutná a rýchla pochúťka so sušienkami, náplňou z kyslej smotany a čerstvými jahodami.
Ingrediencie
1 | balík | vanilkové venčeky |
400 | millilitrov | kyslá pochúťková smotana |
3 | polievkové lyžice | práškový cukor |
1 | kus | vanilkový cukor |
150 | gramov | jahody čerstvé |
200 | millilitrov | smotana na šľahanie 33% |
1 | čajová lyžička | práškový cukor |
Postup
Venčeky rozdrvíme, 4 kusy si odložíme na zdobenie. Rovnakú vrstvu dáme na spodok každého pohára.
Kyslú pochúťkovú smotanu zmiešame s cukrom a vanilkovým cukrom.
Jahody vidličkou popučíme, 4 kusy necháme na ozdobu. Keď sú kyslejšie pridáme práškový cukor. Použiť môžeme aj mrazené jahody alebo kompót.
Studenú smotanu na šľahanie vyšľaháme.
Na rozdrvené venčeky navrstvíme rovnaké množstvo pripravenej kyslej smotany. Jahody nanesieme na krém z kyslej smotany.
Povrch ozdobíme vyšľahanou smotanou na šľahanie, jahodou a mätou.
Odložíme do chladničky.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.
Paradajkové rizoto s cuketou
dasa_ | Paradajkové rizoto s cuketou
Paradajkové rizoto s cuketou
Krémové rizoto s čerstvými paradajkami, cuketou a bylinkami poteší každého, kto má rád rýchle, zdravé a jednoduché jedlá.