Šalát, ktorý výborne zasýti

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
trocha | hokaido | |
hrsť | rukola | |
1 | polievková lyžica | slnečnicové semiačka |
hrsť | pekanové orechy | |
trocha | soľ hrubozrnná | |
trocha | olivový olej | |
granátové jablko | ||
šťava z polovice citróna | ||
šťava z polovice pomaranča | ||
trocha | kozí syr | |
1 | polievková lyžica | med |
Inštrukcie
Na marinádu zmiešame šťavu z pomaranča citróna s medom a trochou olivového oleja
Tekvicu narežeme na menšie kúsky, polejeme trochou olivového oleja, dáme na plech s papierom ,osolíme a pečieme na 180 C asi 30 min.
Na tanier dáme umytú a odkvapkanú rukolu, poukladáme upečenú tekvicu ,syr narezaný na kocky a pecan orechy. Posypeme slnečnicovými semiačkami a granátovým jablkom. Nakoniec celý šalát prelejeme dressingom a už len vychutnávať.