Hokkaido šalát

Pridal/a Frommykitchendotcom

Šalát, ktorý výborne zasýti

Hokkaido šalát - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

 trochahokaido
 hrsťrukola
1polievková lyžicaslnečnicové semiačka
 hrsťpekanové orechy
 trochasoľ hrubozrnná
 trochaolivový olej
  granátové jablko
  šťava z polovice citróna
  šťava z polovice pomaranča
 trochakozí syr
1polievková lyžicamed

Inštrukcie

Na marinádu zmiešame šťavu z pomaranča citróna s medom a trochou olivového oleja

Tekvicu narežeme na menšie kúsky, polejeme trochou olivového oleja, dáme na plech s papierom ,osolíme a pečieme na 180 C asi 30 min. 

Na tanier dáme umytú a odkvapkanú rukolu, poukladáme upečenú tekvicu ,syr narezaný na kocky a pecan orechy. Posypeme slnečnicovými semiačkami a granátovým jablkom. Nakoniec celý šalát prelejeme dressingom a už len vychutnávať. 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok