
reklama
Celkom vďačný recept, keď nemám veľa času variť
Ingrediencie
1 | kilogram | kuracie mäso |
7 | decilitre | lečo |
1 | balík | maizena |
6 | kusov | vajce |
3 | kusov | cibuľa |
mleté čierne korenie | ||
soľ | ||
horčica | ||
kečup |
Postup
Mäso pomlieť, cibuľu pokrájať.
Všetko zamiešať a na rozpálenom oleji opiecť.
Lyžicou ukladám také kôpky (porcie)
Dá sa to jesť v lete ako klasický hambáč do žemle(y) so zeleninou a tatarskou a v zime aj s ryžou.
Zamiešaná zmes vydrží v pohode v chladničke aj dva dni(teda u nás nie) aj polovičná dávka niekedy stačí.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Pekinské placky
Martuška 123 | Pekinské placky
Pekinské placky
Recept na výborný nedeľný obed z kuracích pŕs. Vďaka marináde so sojovou omáčkou budú ozaj výborné.
Kysnuté cesto na závin aj rožky - bez kysnutia
JarushkaD | Záviny bez kysnutia
Kysnuté cesto na závin aj rožky - bez kysnutia
Tento recept mám od mojej mamy, takže má určite viac ako 50 rokov. Je výborný. V ceste je droždie, ale netreba čakať na kysnutie. Cesto je výborné na záviny, rožky, šatôčky...