Špargľa v lístkovom ceste

Popis

Skvelá alternatíva  k vínku namiesto pagáčikov

Špargľa v lístkovom ceste - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojz internetu
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
35 minút

Ingrediencie

6kusyšpargľa
1balíklístkové cesto
1balíkprosciutto
1trochasoľ, korenie
1trochaolivový olej

Inštrukcie

Špargľu uvaríme vo vode  len trošku,  tak 10 minút, lístkové cesto rozvaľkáme, urobíme z neho pásiky.

Špargľu zatočíme do prosciutta /šunky, anglickej slaninky, hocičo podľa chuti/, potom obtočíme pásikom lístkového cesta, trochu posolíme, okoreníme, potrieme olivovým olejom a dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Pečieme asi 15-20 minút.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Je to super aj teplé aj studené . Ja dávam k tomu ešte dresing na namočenie - tatarka zmiešaná s paprikovou sábou a nízkotučným / takým nehrudkovým, rozotierateľným/ tvarohom.

Ozaj lákavá pochúťka. Áno

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok