
Ak neviete,čo od dobroty povyvádzat-urobte si Baileys do zásoby.
7⁄10 | liter | rum |
2 | plechovky | Salko sladené |
1⁄2 | liter | mandľový puding |
2 celé konzervy sladeného Salka dáme variť cca na 2h.
Vychladené dobre vyšľaháme s uvareným pudingom a rumom.
Dáme do fliaš a necháme odležať na chladnom a tmavom mieste cca 2 týždne, najlepšie do zamínovaného trezoru, lebo to tie dva týždne nevydržíte ako ja a na vanilkovej zmrzlinke teraz v lete na terase, no čo vám budem hovoriť.
Vylepšená kombinácia na smutnú dušu, nočné výjazdy do chladničky za zmrlinkou:-D :-D lepšie sa rozväzuje jazyk.
jáááj, Lusesita, to si mala dať sme pred tými dvoma týždňami, bola by som kočkám na sobotňajšie stretko nachystala - aj keď myslím, že jazyky nám bude treba skôr zaväzovať ako rozväzovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to vyzerá dobreeeee určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
waaau aj ja chceeem...urcite vyskuusam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nó, tak toto môžem Mala by som si popozerať to kvantum receptov, čo mám doma a pohľadať koňak, becherovku, griotku, Baileys, ale iný recept. žeby som to sem dala?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmm..
nepozveš na takú zmrzku ?