Londýnske rezy

Popis

Je dobrý
Londýnske rezy - recept

Zhrnutie

Porcie
celý plech
Zdrojsuseda
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

30dekagramypoloh.múka,1/2 pdp
20dekagramymargarín
4kusyvajcia
32dekagramypráš cukor,džem
20dekagramymleté orechy,1 vc

Inštrukcie

Cesto: Múka,1/2 PDP.margarín , 4 žĺtka a 12 Dg cukru zamiesime a dáme na 1/2 hod.do chladničky.Cesto vyvaľkáme a potrieme džemom. Z bielkov a 20Dg cukru ušľaháme sneh do ktorého pridáme 20Dg orechov a jeden VC,Nalejeme to na cesto a dáme upiecť asi na 25 minút pri teplote 170 stupňov.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

čo je to vc? Hambím saChichocem sa

vanilkovy cukor?
Eva Slnko

Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev

Orechové milujem, ale akosi nerobím, netuším prečo. Chichocem sa Žeby nemal kto luskat orechy? Prekvapenie

Ja to poznam pod nazvom Den a noc. Robievam to casto,je to chutne.Urcite odporucam vyskusat.

Rozhodla som sa upiecť, takže je v rúre. SlnkoSlnko

Mo milé dámy, koláč je jedlý ale neurobte to čo ja a bude fantastický. poznám ten kláč ako den a noc a tak nostalgia a dokonca som nezabudla, že mi lepšie chutili ak bolo viac kyselkavého lekváru, ale? - namiesto vlašakov som dala lieskovce a to nie je dobrá voľba. No mám ich v rovnakých dózach a ja som si iba pričuchla / mleté/ a bola som presvedčená že je to to správne.
Môj čuch ma sklamal SmútokSmútok

Margori Slnko ja poznám pod názvom deň a noc tento koláč:
http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://img.mimibazar.sk/h/bs/10/08031...

No vidíš a u nás je to mastný piškot. Chichocem sa

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.