
reklama
halušky - zdravšia verzia
Ingrediencie
kilogram | špaldová múka | |
1 | kus | vajce |
trocha | voda | |
trocha | soľ |
Postup
Jednoduché - špaldovú múku, vodu , trošku soli a vajíčko zmiešať , nech je cesto polotuhé ako na halušky a zavariť do vriacej vody.
Doplňujúce poznámky
Ako zdravšia príloha k perkeltu alebo sa dajú urobiť aj s kapustou alebo poduseným nastrúhaným kalerábom , kto chce dodržať delenú stravu
Doplňujúce obrázky

Výnos
6 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.