reklama
Jednoduchá raw pochúťka
Ingrediencie
1 | kus | uhorka |
trocha | špenát | |
1 | kus | mango |
1 | kus | cuketa |
1 | hrnček | petržlenová vňať |
Postup
Uhorku som narezala na hrubšie pláty, akoby mištičky, vydlabala kúsok, aby vznikol priestor na penu (omáčku), vložila špenátový list a navrch penu. Pena - zmixujeme mango, cuketu a petržlenovú vňať.
Doplňujúce poznámky
Urobila som také uhorkové mištičky, ale lepšie je narezať cuketové alebo uhorkové "tyčinky" a tie namáčať v omáčke
Výnos
10 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.