reklama
Chrumkavé bezlepkové keksíky
Ingrediencie
| 200 | gramov | mandle |
| 2 | polievkové lyžice | kokosová múka |
| 1 | kus | vajce |
| 4 | polievkové lyžice | cukor |
| 2 | polievkové lyžice | kokosový olej |
| 1 | čajová lyžička | prášok do pečiva |
| 1⁄2 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
| 2 | štipky | soľ |
| trocha | vanilková esencia |
Postup
Mandle pomelieme najemno. Všetky suroviny izbovej teploty spolu spracujeme na cesto. Zabalíme do igelitového vrecúška a dáme odležať na 1 hodinu do chladničky.
Cesto vaľkáme prikryté igelitovým vrecúškom, alebo papierom na pečenie /aby sa nelepilo/ a vykrajujeme rôzne tvary.
Pečieme cca 8 minút pri 150 stupňoch. Ľubovoľne ozdobíme. Sú chutné aj bez džemu a čokolády.
Výnos
20 Porcie
Celkový čas
1 hod, 18 minút
Čas prípravy
1 hod, 10 minút
Čas varenia / pečenia
8 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
dasa_ | Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Rýchly hrnčekový perník je ideálnym spôsobom ako zúžitkovať starší kompót, ktorý ostal od minulého roka.
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Slavka K | Hubová praženica
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Čo s čerstvo nazbieranými hubami? Šup s nimi do jednoduchej hubovej praženice.