
Výborná, svieža pochúťka z našich jahôd:))
Ingrediencie
3 | kusov | kyslá smotana |
1 | kus | vanilkový cukor |
práškový cukor | ||
okrúhle piškóty | ||
jahody |
Postup
Najskôr si pripravíme jahodové pyré. Jahody roztlačíme posypeme páškovým cukrom a ponorným mixérom rozmixujeme na pyré.
Kyslé smotany zmiešame s vanilkovým cukrom a práškovým cukrom podľa chuti.
Do pohárov ukladáme striedavo ochutenú kyslú smotanu, piškóty a jahodové pyré. Piškóty sa nasiaknu jahodovým pyré, čím zmäknú a dostanú výbornú jahodovú chuť! Povrch ozdobíme podľa vlastnej fantázie, šľahačkou, posypeme strúhanou čokoládou a ozdobíme mätou. Odložíme do chladu, aby sa chute spojili, aspoň na dve hodiny a podávame.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.