
Un Chien Andalou | Kuracie prsia s broskyňou a syrom
reklama
Variácia na 2 slovenské národné jedlo.
Ingrediencie
500 | gramov | kuracie mäso |
1 | kus | broskyňa |
100 | gramov | tvrdý syr |
trocha | soľ | |
trocha | petržlenová vňať | |
trocha | tymian citrónový | |
trocha | olivový olej | |
trocha | korenie čierne |
Postup
Mäso si rozrežeme na tenký plát, solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, posypeme nasekaným čerstvým petržlenom a tymianom, položíme plátky broskyne.
Pomocou potravinovej fólie spravíme malú roládu, prípadne zafixujeme špáradlami. Solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, pokropíme olejom a hojne posypeme tvrdým syrom (ja som použil parmezán).
Dáme piecť do vyhriatej rúry 180°C a 15-20 minút.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Moze byt super...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchla a lacná cesnaková polievka
dasa_
Rýchla a lacná cesnaková polievka
Jednoduchá cesnaková polievka z vody po varení zemiakov – chutná, rýchla a úsporná voľba pre každodenné varenie.
Kapustové fliačky
Alica7
Kapustové fliačky
Jednoduchý chutný a hlavne rýchly obed alebo večera z cestovín a sladkej kapusty.