
Un Chien Andalou | Kuracie prsia s broskyňou a syrom
reklama
Variácia na 2 slovenské národné jedlo.
Ingrediencie
500 | gramov | kuracie mäso |
1 | kus | broskyňa |
100 | gramov | tvrdý syr |
trocha | soľ | |
trocha | petržlenová vňať | |
trocha | tymian citrónový | |
trocha | olivový olej | |
trocha | korenie čierne |
Postup
Mäso si rozrežeme na tenký plát, solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, posypeme nasekaným čerstvým petržlenom a tymianom, položíme plátky broskyne.
Pomocou potravinovej fólie spravíme malú roládu, prípadne zafixujeme špáradlami. Solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, pokropíme olejom a hojne posypeme tvrdým syrom (ja som použil parmezán).
Dáme piecť do vyhriatej rúry 180°C a 15-20 minút.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Moze byt super...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šampiňóny na smotane
Slavka K | Šampiňóny na smotane
Šampiňóny na smotane
Rýchla bezmäsitá teplá večera.
Domáce buchty na pare
Alica7 | Domáce buchty na pare
Domáce buchty na pare
Výborné jemné a nadýchané parené buchty, môžeme podávať nielen s orechmi ale aj s mletým makom.