
reklama
Vynikajúci koláč, ktorý sa teší čoraz väčšej obľube
Ingrediencie
500 | gramov | ricotta |
150 | gramov | sušienky kakové |
250 | millilitrov | kyslá smotana |
70 | gramov | maslo |
1 | kus | vajce |
130 | gramov | práškový cukor |
1 | čajová lyžička | vanilkový extrakt |
1 | kus | citrónová kôra |
Postup
Keksy rozdrvíme najemno a spojíme so zmäknutým maslom. Keksíkovú zmes natlačíme na dno tortovej formy, ktorú máme vystlanú papierom na pečenie. Dáme do chladničky na 30 minút (nemusí byť). Zmiešame ricottu, smotanu, vajce, práškový cukor, citrónovú kôru a vanilkový extrakt. Náplň nalejeme na keksíkový základ a dáme piecť na 150 °C približne 40 - 45 minút. Cheesecake necháme vychladnúť a potom dáme na noc do chladničky.
Doplňujúce obrázky

Výnos
12 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.