
Ešte som si spomla na jeden recept...už som ho dávnejšie nerobila...je to recept na 10 porcií, ale môžte si ho prispôsobiť(sun)
10 | plátky | bravčové stehno |
3 | kusov | vajce |
3 | strúčiky | cesnak |
3 | polievkové lyžice | majonéza |
1 | polievková lyžica | polievkové korenie |
1 | polievková lyžica | horčica |
1 | polievková lyžica | Worcester omáčka |
1 | čajová lyžička | soľ |
1 | čajová lyžička | soľ |
Rezne vyklepeme. V miske zmiešame ostatné ingrediencie(pác)a nakladieme doň maso. Necháme odležať...je to individuálne, ale najmenej by to malo byť 5-6 hodín...opečieme na oleji z obidvoch strán...najlepšia príloha sú opekané zemiaky, uvarené(udusené v tlakovom hrnci)zemiaky, alebo len zeleninka.
Nelepí...je to ňamkové...len teraz sa rozhodnúť ktoré zajtra spravím...vidíš, ale možno vyskúšam s tou strúhankou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hahahahaha!dobre,súhlas,ja spravím zajtra bez strúhanky,jablkové odložím na inokedy a ty skús so strúhankou,večer si napíšeme,ako nám chutilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To mäso len vyberieš z pácu a hneď opekáš?Ja to dávam ešte do strúhanky a až potom opekám,teda vyprážam.Nelepí sa to?