Tak som si v nedeľu priviezla od kamošky poctivo vlastnými rukami naoberané čierne ríbezle, aby som prvýkrát sama vyrobila domáci ríbezľový sirup - robievam inak len bazový. Ibaže môj horehronský bača, ktorý zháňa (alebo zháňal) na zoznamke gazdinú, má aj ríbezľový rád, tak reku narobím, šak môj oco vie, ako na to. Preto som mu aj volala a položila zrejme stupídnu otázku: "Nevadí, ak tie ríbezle predtým, ako ich naložím, aj prepláchnem? Tam, kde som ich oberala, totiž chovajú aj holuby..." No a milý ocko na to pekne odpovedal:"Ako ťa poznám, najlepšie by bolo, keby si každú bobuľu samostatne vydrhla kefkou..." Toto som dnes hovorila do telefónu segre Broni, a ona to s rehotom ešte zaklincovala:"No, tak oco asi tuší, že rada kefuješ..." Prajem všetkým pekný večer. A ozaj, iba som ich prepláchla. Nekefovala som (po operácii môžem až po dvadsiatom, a to by sa asi pokazili...).
ríbezle a pedantéria
reklama
reklama
reklama
Recepty
Sezónne recepty
reklama
Návody a nápady na tvorenie
reklama
tééééda , Betana , zrovna dnes som písala tu na sklo , ako mi veľmi chýbaš. Páááni, ja musím veľmi poslúchať, keď sa mi tak rýchlo želania plnia !

Všetko bude dobré , ver mi a ešte si mladá ešte sa v živote nakefuješ (pardón
)
Som rada, že si po všetkých tých peripetiách humor nestratila a drž sa dievča .
Eva
No ja som podobne včera "kefovala" maliny. Ale už je z nich mňamózny džemík
ty už máš baču? zrovna v sobotu som videla u nás na poli kombajnistov, aj som chcela tvojej segre volať, nech mi dá na teba kontakt ... no ale vidím, že už nepotrebuješ, tak ponúknem niekomu inému

Objímam, rehocem sa a prajem nech ti do 20teho rýchlo ubehne čas. Drž sa dievča.
...tuším si začnem dávať pozor na jazyk....
