
reklama
Broskyne v tvarohovom ceste.
Ingrediencie
200 | gramov | jemný tvaroh |
200 | gramov | maslo |
250 | gramov | hladká múka |
1 | plechovka | broskyňa |
Postup
Broskyne scedíme a nakrájame na mesiačiky.
Cesto pripravíme v miske, najprv zmiešame maslo s tvarohom, pridáme múku a rukami vypracujeme cesto, ktoré preložíme na dosku. Vyvaľkáme ho a vykrajujeme kruhy. Na kruh položíme mesiačik broskyne a cesto prehneme.
Prenesieme na plech s papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 st. C 15 minút.
Keď trošku vychladnú, posypeme ich práškovým cukrom.
Doplňujúce obrázky





Výnos
35 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Omeleta
Alica7 | Omeleta
Omeleta
Chutná omeleta s kukuricou alebo hráškom vhodná nielen na raňajky.
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.