Rýchly mäsový koláč, chutí dobre aj teplý aj studený.

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 20 minút |
Čas varenia / pečenia | 1 hod |
Celkový čas | 1 hod, 20 minút |
Ingrediencie
500 | gramov | bravčové mäso |
1 | hrnček | pšeno |
1 | kus | mozzarella |
1 | hrnček | červená šošovica |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
4 | kusy | vajce |
soľ | ||
čierne korenie | ||
petržlenová vňať | ||
1 | kus | cuketa |
Inštrukcie
Červenú šošovicu a pšeno uvaríme v slanej vode, mozarellu a cuketu postrúhame, cesnak pretlačíme, cibuľu pokrájame na drobno.
Všetky ingrediencie potom zmiešame. Na plech dáme papier na pečenie, pokvapkáme ho rastlinným olejom.
Zmes dáme na plech a rovnomerne roztlačíme na celý plech.
Pečieme cca hodinu.
Podávať môžeme teplé so šalátom alebo zemiakmi, koláč je výborný aj studený.