Mäsový koláč so pšenom a červenou šošovicou

Pridal/a Dzeny

Rýchly mäsový koláč, chutí dobre aj teplý aj studený.

Mäsový koláč so pšenom a červenou šošovicou - recept
Porcie
plech
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod
Celkový čas
1 hod, 20 minút

Ingrediencie

500gramovbravčové mäso
1hrnčekpšeno
1kusmozzarella
1hrnčekčervená šošovica
1kuscibuľa
3strúčikycesnak
4kusyvajce
  soľ
  čierne korenie
  petržlenová vňať
1kuscuketa

Inštrukcie

Červenú šošovicu a pšeno uvaríme v slanej vode, mozarellu a cuketu postrúhame, cesnak pretlačíme, cibuľu pokrájame na drobno.

Všetky ingrediencie potom zmiešame. Na plech dáme papier na pečenie, pokvapkáme ho rastlinným olejom.

Zmes dáme na plech a rovnomerne roztlačíme na celý plech. 

Pečieme cca hodinu. 

Podávať môžeme teplé so šalátom alebo zemiakmi, koláč je výborný aj studený. 

 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (7 hlasy)

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok