reklama
Inšpirácia na raňajky ...
Ingrediencie
| 250 | gramov | tuniak vo vlastnej šťave |
| 180 | millilitrov | šľahačková smotana |
| 7 | plátky | želatína |
| 1⁄2 | čajová lyžička | soľ |
| 1 | polievková lyžica | pažítka |
| 1 | štipka | mleté čierne korenie |
| 1 | čajová lyžička | citrónová šťava |
Postup
Želatínu si namočíme v troche studenej vody. Potom ju prihrejeme len tak aby sa rozpustili.
Všetky ostatné suroviny prešľaháme, 1 pl za iešame do teplej želatíny a potom ju zamiešame do tuniakovej peny. Opäť všetko prešľaháme, dáme do formy vystanej fóliou, zarovnáme a dáme stuhnúť.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
17 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
2 minúty
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Obrátené bravčové rezne
Slavka K
Obrátené bravčové rezne
Fotorecept na chutné a šťavnaté obrátené rezne z bravčového karé, pečené v rúre. Potešia na večeru alebo víkendový obed.
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
dasa_ | Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Rýchly a šťavnatý hrnčekový perník s kompótom - marhuľovým, jablkovým...