Hľadáte chutnú, zdravú a jednoduchú nátierku na raňajky alebo ľahkú večeru? Nátierka z údenej makrely a cottage syra je skvelou voľbou! Táto proteínová bomba je nielen výživná, ale aj neuveriteľne lahodná.
Dokonalé spojenie chrumkavej kôrky a jemného, šťavnatého filé z fresky. Zabudnite na vyprážanie – naša treska v trojobale sa pečie v rúre, takže si môžete dopriať lahodnú chuť bez zbytočného oleja.
Nie je jednoduché zvládnuť odporúčané 3 porcie rýb za týždeň, keď nežijete pri mori. Viete, že sa počítajú aj konzervy? Skúste využiť na sýte raňajky či rýchlu večeru.
Zdá sa vám, že príprava každej nátierky je veľmi zložitá? Ak nájdete dobre ochutenú rybiu konzervu, máte vyhraté. Pre mňa je takouto konzervou Losos v paradajkovej omáčke a karí. Obsah konzervy je dosť malý. Preto sa oplatí urobiť nátierku. K dvom surovinám stačí primiešať iba trochu pažítky či niečo iné zelené a môžete natierať na chlebík.
Losos patrí u nás doma medzi slávnostné jedlá. Vyskúšali sme už veľa receptov. Tento je veľmi zaujímavý tým, že výborný výsledok dosiahnete aj s menším množstvom ryby.