reklama
Šalát aj pre náročných hostí
Ingrediencie
1 | plechovka | kukurica |
1 | plechovka | ananás |
520 | gramov | zeler konzervovaný |
1 | kus | červená paprika sladká |
100 | gramov | tvrdý syr |
100 | gramov | šunka |
soľ | ||
čierne korenie | ||
2 | polievkové lyžice | majonéza |
2 | polievkové lyžice | grécky jogurt |
Postup
Postup je veľmi jednoduchý a za pár minúť ho máte hotový. Šunku a papriku narežeme na menšie kocky. Pridáme menšiu konzervu kukurice, ananás a na hrubšom strúhadle nastrúhame syr (použila som goudu).
Dodáme konzervovaný zeler a na záver majonézu a grécky jogurt. Osolíme, ochutíme korením a najlepšie bude ak ho pred podávaním necháme odstáť v chladničke aspoň 2 hodiny.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Slavka K | Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Kari rizoto s kuracím mäsom a zeleninou
Rýchle a chutné rizoto, keď nemám veľa času stáť pri sporáku.
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.