
Svieža klasika s kyslou smotanou, ovocím a piškótami.
1 | balík | okrúhle piškóty |
500 | millilitrov | kyslá smotana |
1 | balík | vanilkový cukor |
2 | polievkové lyžice | práškový cukor |
3 | decilitre | broskyňový kompót |
50 | gramov | čokoláda |
Na dno tortovej formy (20 cm) poukladáme okrúhle piškóty.
V miske vymiešame kyslú smotanu s cukrom a vanilkový cukrom.
Broskyne pokrájame na malé kocky.
Na piškóty navrstvíme približne polovicu krému.
Na krém rozsypeme broskyne a zahladíme druhou polovicou krému, pričom asi dve lyžice si necháme na vrch torty.
Na krém poukladáme druhú vrstvu piškót a na ne rozotrieme zvyšný krém, na ktorý postrúhame čokoládu.
Tortu uložíme do chladu na minimálne 4 hodiny, ideálne cez noc.

- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchla a lacná cesnaková polievka
dasa_ | Rýchla a lacná cesnaková polievka
Rýchla a lacná cesnaková polievka
Jednoduchá cesnaková polievka z vody po varení zemiakov – chutná, rýchla a úsporná voľba pre každodenné varenie.
Kapustové fliačky
Alica7 | Kapustové fliačky
Kapustové fliačky
Jednoduchý chutný a hlavne rýchly obed alebo večera z cestovín a sladkej kapusty.