Panenka s brusnicovou omáčkou

Popis

Vynikajúca panenka

Panenka s brusnicovou omáčkou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojhttp://tipnajedlo.sk/recepty/bravcova-panenka-s-brusnicovou-omackou
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

350gramovbravčovej panenky
 trocharozmarínu
 trochasoli
 trochanahrubo mletého korenia štyroch farieb
 decilitersmotany na šľahanie
5čajové lyžičkyzaváraných brusníc

Inštrukcie

Panenku si umyjeme, posypeme soľou, korením a rozmarínom. Celú okorenenú panenku si dáme na panvicu kde sme si dali trochu olivového oleja. Panenku opekáme zo všetkých strán. Stupeň prepečenia si každý zvolí sám, ako má kto rád (rare, medium, well. Upečenú panenku vyberieme na dosku a necháme 10 minút odstáť, až potom ju nakrájame. Vo výpeku si spravíme omáčku z brusníc, smotany, soli a korenia. Mäso podávame s omáčkou a pečenými zemiakmi.

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok