
reklama
Každý šalát sa dá zaujímavým spôsobom ozdobiť. Kapor môže byť na Vianoce...
Ingrediencie
2 | kusov | mrkva |
3 | kusov | vajce |
3 | kusov | kyslá uhorka |
3 | kusov | zemiak |
1 | kus | tofu |
trocha | cesnak | |
trocha | soľ | |
trocha | tatárska omáčka |
Postup
Mrku postrúhame, uhorky pokrájame, vajíčka uvaríme natvrdo, zemiak uvaríme v šupke a pretlačíme.
Všetky ingrediencie spolu premiešame a môžeme podávať.
Výnos
5 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.