
Recept na domáce gaštanové pyré.
1 | kilogram | gaštany |
150 | gramov | maslo |
liter | rum | |
150 | gramov | práškový cukor |
Nakrojím na krížik gaštany a dám uvariť na cca 15 minút a po vychladnutí očistím od škrupinky. Očistené pomeliem na mlynčeku a pridám do nich rozpustené maslo, cukor a rum.
Hotovú hmotu som dala do formy vystlanej potravinárskou fóliou, utlačila a nechala vychladiť.
Robila som pyré z dvoch kíl gaštanov, cukru som dala menej, rumu viac a pridala som aj trochu Amaretta.
Ďalšie recepty
To tam ide 1 l Rumu?To by naši muži jedli 7 dní v týždni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hihi,po nekonečných úpravách receptu mi to nejak ušlo,má to byť 0,05 l rumu. Aj ke ď určite by poniektorých konzumentov toto množstvo rumu potešilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hihi,po nekonečných úpravách receptu mi to nejak ušlo,má to byť 0,05 l rumu. Aj keď určite by poniektorých konzumentov toto množstvo rumu potešilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Však to to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam,toto je ozaj pochúťka
a vieš že tam máš ozaj gaštany 