reklama

Čo uvariť? Cuketu so šalotkou, slivkovú žemľovku alebo paellu

Naničmama.sk , 27. 07. 2018 - 11:35
Čo uvariť? Cuketu so šalotkou, slivkovú žemľovku alebo paellu, Varíme, pečieme, zavárame, Naničmama.sk

Dasa


reklama

Polievky

Fazuľková polievka s letnou zeleninou

Keď máte fazuľku a málo fanúšikov tejto strukoviny, možno to uhráte s takouto polievku.

Čas prípravy: 55 minút
Prejsť na recept

Brokolicovo-zemiakový krém

Pár kvalitných surovín a korenín urobia z obyčajnej polievky skutočnú delikatesu.

Čas prípravy: 1 hodina
Prejsť na recept

Hlavné jedlá

Rezne nakyslo

Kôrpor buď milujete alebo nenávidíte. Ak patríte k tým, ktorým vôňa a chuť kôpru neprekáža, rozhodne sa oplatí uvariť si toto jedlo.

Čas prípravy: 1 hodina
Prejsť na recept

Kuracie prsia s broskyňou a syrom

Kuracie prsia s broskyňou a syrom je takmer národné jedlo Slovákov. Pripraviť ho možno aj trochu inak, menej tradične a oveľa efektnejšie.

Čas prípravy: 30 minút
Prejsť na recept

Kuracia dobrota z plechu

(Ilustračný obrázok. Zdroj: Pixabay.com)

Aj keď k pôvodnému receptu nemáme fotografiu, predstavujeme si to nejako takto. Nevyzerá to zle, čo poviete?

Čas prípravy: 45 minút
Prejsť na recept

Paella

(Ilustračný obrázok. Zdroj: Pixabay.com)

Receptov na paellu je množstvo. Vyskúšajte špecialitu španielskej kuchyne. 

Čas prípravy: 1 hodina
Prejsť na recept

Ryža s kuracím mäsom a brokolicou

Ľahká a dobrota plná zeleniny vás vytrhne z biedy keď nemáte čas a kapacitu na zložité jedlá. 

Čas prípravy: 45 minút
Prejsť na recept

Losos s cuketovým ragú

Absolútna rýchlovka, ktorá poteší všetkých milovníkov rýb.

Čas prípravy: 20 minút
Prejsť na recept

Zapekaná plnená zelenina

Plniť môžete rôzne druhy zeleniny a hotové jedlo môžete podávať ako predjedlo, hlavné jedlo alebo ako chuťovku.

Čas prípravy: 70 minút
Prejsť na recept

Cuketa so šalotkou a strúhankou

Teplý šalát môžete podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu.

Čas prípravy: 25 minút
Prejsť na recept

Sladkosti a dezerty

Žemľovka so slivkami a tvarohom

Jablkovú žemľovku pozná každý. Ale skúšali ste už slivkovú? Ak nie, tak smelo do toho, je to veľmi dobrý nápad. 

Čas prípravy: 1 hodina
Prejsť na recept

Laskonky s malinami

Laskonky pozná každý. Vyskúšajte "modernejšiu" verziu s lieskovcami, malinami a mascarpone.

Čas prípravy:
Prejsť na recept

Rýchlý cheesecake s čučoriedkami

Žiadna veda to nie je. Dobrý cheesecake pripravíte raz dva, nemusíte byť žiadny expert na dezerty.

Čas prípravy:
Prejsť na recept

Tip na konzervovanie

Ajvar

Za tento úžasný vynález vďačíme srbskej kuchyni. Pripravuje sa z paprík, baklažánu, cesnaku, čili a výborne poslúži ako nátierka alebo dip. 

Čas prípravy: 1 h 45 m
Prejsť na recept

 

Pozrite si aj


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama