reklama

Josta

Pridal/a georgina dňa 21. 06. 2009 - 18:00

Nemá niekto chuť? Máme toho veeeľaaaa Mrkám.


reklama


reklama

Komentáre

georgina, Ne, 21. 06. 2009 - 21:06

Tak si príď naoberať Mrkám. Platí sa úsmevom Slnko Slnko Slnko.

eva m, Ne, 21. 06. 2009 - 23:12

ked si dalekooo
urcite by som doletelaÚsmev a usmevov, tych ja mam!!
Eva Slnko

lydusha (bez overenia), Ne, 21. 06. 2009 - 21:33

joooj toto vyzera dooobreeeeee mnaaaaaaamPrekvapenie Áno

georgina, Ne, 21. 06. 2009 - 21:45

Je to dobré Úsmev. Keby som mala ako, pošlem ti aspoň za kýbeľ Mrkám.

adus, Ne, 21. 06. 2009 - 22:03

Ja sa musím bez mučenia priznať, že ja som im na chuť neprišla. Milujem egreše (veštkých farieb) aj ríbezle (všetkých farieb) mám rada, ale ich mix jednoducho nemusím. Je to podobné ako s naším jedálnym lístkom v robote, takmer každý pondelok mávame niečo na štýl "srbské bravčové rebierko", čo teda je v podstate bravčové rebierko s lečom. Lečo nenormálne zbožňujem, bravčové rebierko tiež môžem, ale spolu -neprosím!

georgina, Ut, 23. 06. 2009 - 08:39

No, vidíš, Adus... Koľko ľudí, toľko chutí Úsmev Mrkám.
Egreše mám rada, ale prekáža mi tá pichľavá šupka a čierne ríbezle sú zase pre mňa kyslé. No a josta je sladká ako egreše a šupka je hladká ako na ríbezliach Úsmev.

nielen žienka domáca, Po, 22. 06. 2009 - 19:28

áno, áno, je to ono... ja čierne ríbezle zbožňujem a toto je ich príjemná odmena Áno sto bodov pre túto pre mňa novú plodinu...

georgina, Ut, 23. 06. 2009 - 08:40

Áno, aj pre mňa! A navyše josty rastú ako divé a nechytajú pleseň Áno.

Aja1, Ut, 23. 06. 2009 - 21:57

A ten džem z josty je tiež vynikajúci,ale takáto čerstvá priamo z kríčia je najlepšia.

BEA2411, Ut, 14. 07. 2009 - 18:45

POSLE MI NIEKTO RECEPT NA JOSTOVU STAVU.VARENU Z LISTAMI

georgina, St, 15. 07. 2009 - 16:04

Bea, takú nerobievam Úsmev. Ale skús pogoogliť - všetko je na webe Mrkám.


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama