Nemá niekto chuť? Máme toho veeeľaaaa .
Komentáre
Tak si príď naoberať . Platí sa úsmevom
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked si dalekooo
urcite by som doletela a usmevov, tych ja mam!!
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
joooj toto vyzera dooobreeeeee mnaaaaaaam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to dobré . Keby som mala ako, pošlem ti aspoň za kýbeľ
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja sa musím bez mučenia priznať, že ja som im na chuť neprišla. Milujem egreše (veštkých farieb) aj ríbezle (všetkých farieb) mám rada, ale ich mix jednoducho nemusím. Je to podobné ako s naším jedálnym lístkom v robote, takmer každý pondelok mávame niečo na štýl "srbské bravčové rebierko", čo teda je v podstate bravčové rebierko s lečom. Lečo nenormálne zbožňujem, bravčové rebierko tiež môžem, ale spolu -neprosím!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No, vidíš, Adus... Koľko ľudí, toľko chutí
.
Egreše mám rada, ale prekáža mi tá pichľavá šupka a čierne ríbezle sú zase pre mňa kyslé. No a josta je sladká ako egreše a šupka je hladká ako na ríbezliach .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno, áno, je to ono... ja čierne ríbezle zbožňujem a toto je ich príjemná odmena sto bodov pre túto pre mňa novú plodinu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno, aj pre mňa! A navyše josty rastú ako divé a nechytajú pleseň .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ten džem z josty je tiež vynikajúci,ale takáto čerstvá priamo z kríčia je najlepšia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
POSLE MI NIEKTO RECEPT NA JOSTOVU STAVU.VARENU Z LISTAMI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bea, takú nerobievam . Ale skús pogoogliť - všetko je na webe
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veruze mam

Eva